PARTNERE OG PRESSE

Følgende sponsorer var med i arrangementet i 2015, vi jobber med å få med disse og andre for 2016:

SwixLogo

Swix er en norsk produsent av skismøring, skistaver, skibekledning og annet skitilbehør med hovedkontor på Lillehammer. Produkter fra Swix er å finne hos forhandlere av skiutstyr verden over, og de brukes av både norske og internasjonale utøvere i verdenstoppen i ulike skidisipliner. Helt kritisk for å hjelpe arrangementet i gang.

TelenorLogo

Telenor Business Internet Services er en del av Telenor Digital som tilbyr skytjenester til organisasjoner og selskaper globalt. Helt kritisk for å få på plass det grunnleggende og har bidratt sterkt til å få arrangementet etablert.

Andre sponsorer og samarbeidspartnere:

Maxbo

MAXBO Nittedal er vår lokale forhandlere av byggevarer og trelast i vårt område. Super service og en god støttespiller for å få startet The Bear Challenge.

Alfa

ALFA er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har de produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster. De stiller med premier i Bear Challenge.

GIF

GIF Ski har bidratt med gode råd og lånt ut nødvendig utstyr for å få gjennomført arrangementet. Takk for god støtte.

Varingen

Varingen dekker Nittedal og Hakadal med lokalnyheter, kultur, kulturkalender og annen lokal informasjon. Har bidratt til å gjøre arrangementet kjent i dalen og sikret interesse og deltagere for å få det startet.

Sport 1

Sport 1 Nittedal ligger på Mo og har fokus på sko og tekstil til løping og fritid. I tillegg er ski (tur, marka og langrenn) og sykkel to viktige satsingsområder. Har bidratt med løpedrikke og premie for å hjelpe arrangementet i gang.

Nittedal_kommune

Nittedal Kommune har vært fantastiske og helt kritiske for å få dette i gang, med gode annbefalinger til statlige organer, samt hjelp med paraktiske ting som åpning av bommer, og prioritert asfaltering på Rauerskauveien for å gi Rulleskiløperne en god opplevelse,

folkets hus

Coop

Coop eiendom og Folkets hus har støttet arrangementet med å låne ut hele parkeringsplassen på søndag uten leiekostnader. Helt nødvendig for å få dette i gang.

Patio Trasero

Restaurant Patio Trasero på Hagan låner ut sine lokaler for startnummer utdeling, opphold og bespisning, og premieutdeling 5 timer før de vanligvis åpner. De vil også tilby enkle retter under rennet og til deltagerne etter rennet. En glede å jobbe med slike positive bidragsytere.

allkopi

Allkopi har sponset oss med print og plakater.

I tillegg vil vi rette en varm takk til Statens Vegvesen som har bidratt til å få nødvendige godkjenninger på plass på rekord til, og en utrolig god service. I tillegg har de bidratt til sikkerhet for løperne ved å prioritere å legge asfalt i bakken nedenfor Nittedal kirke. Helt utrolig service. Nittedal Lensmannskontor og Romerike Politikammer har vært positive og behjelpelige med å få arrangementet godkjent. En herlig service og god hjelp som har skap motivasjon for oss til å få dette startet.

Presse og media:

Mer informasjon: thebearchallengenorway@gmail.com

Kontakt Jan Taug, tlf 901 22 900